Binance anunță donarea tuturor taxelor de listare

Binance

CEO-ul celui mai mare exchange de cryptomonede, Binance, speră ca “alții să-i urmeze” decizia de a dona tot comisionul de listare proiectelor de caritate.

Conform anunțului, intrat în efect imediat, Binance nu numai că va dona respectivele comisioane pentru un scop nobil, dar va și permite dezvoltatorilor să aleagă prețul plătit pentru a-și lista moneda, fără a specifica un comision minim.

“Binance va continua să implementeze aceleași standarde înalte în procesul de analiza a listării unei criptomonede”, a continuat anunțul.

“O donație substanțială nu garantează listarea și nici nu influențează în vreun fel rezultatul procesului”

Confirmând stirea pe Twitter, CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a pus capăt unei perioade de controverse din jurul exchange-ului Binance, perioadă în care jucători din domeniu, precum și utilizatori, au criticat platforma pentru comisionale exorbitante pe care le pretinde pentru listarea criptomonedelor.

În august 2018, Christofer Franko, creatorul platformei blockchain Expanse, a încărcat pe o rețea de social media ceea ce părea să fie un reprezentant Binance pretinzând o taxă de 400 Bitcoin (2.6 milioane dolari) pentru listarea token-ului în cauză.

În timp ce Zhao a susținut în mod repetat că materialul este un fals, a explicat că procesul de listare depinde de calitatea bunului, în acest caz token-ul propus de Christofer Franko, evitând să dezvăluie detalii despre structura misterioasă a procesului de stabilire a taxei de listare.

“Nu listăm shitcoins chiar dacă plătesc 400 sau 4000 BTC”, a spus Zhao pe Twitter, ca răspuns la plângerea lui Franko, menționând că exchange-ul Binance a listat câteva proiecte mari fără a cere vreo taxă:

” Întrebarea nu este ‘cât îmi cere Binance să mă listeze’ ci ‘este moneda mea suficient de bună?’ Nu este vorba de comision, este vorba de proiectul tău! Concentreză-te pe proiect!”

 

Binance este în prezent cea mai mare platforma de exchange de criptomonede din lume ca volum de tranzacții zilnice, atingând aproximativ 806,5 milioane $ în ultimele 24 de ore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.