blockchain.com face cel mai mare airdrop din istorie: 125 milioane $ în token-uri Stellar lumen (XLM)

Compania va distribui token-uri Stellar lumen în valoare de 125 de milioane de dolari, aproximativ jumătate de miliard de token-uri, către posesorii de wallet-uri digitale Blockchain.com. Tot ce trebuie să faci este să îți introduci adresa de e-mail. Fără referal, fără ascunzișuri.

 

Airdrop-ul este disponibil accesând https://www.blockchain.com/getcrypto.

Prima serie de utilizatori va beneficia de token-uri în mai puțin de o săptămâna, a anunțat compania marți, 6 Noiembrie 2018. Numărul de token-uri XLM pe care îl va primi fiecare nu a fost dezvăluit încă.

Odată cu această știre, Stellar devine primul partener al programului de airdrop blockchain.com anunțat luna trecută.

CEO-ul blockchain.com, Peter Smith, a declarat că rețeaua Stellar a fost selectată pentru că este “construită pentru scalabilitate” și are “un ecosistem activ și în creștere”.

Deși din exterior poate părea o cale eficientă de a crește portofoliul de utilizatori ai serviciilor oferite de companie, Peter Smith a menționat că airdrop-ul este parte din efortul de a pune “utilizatorul primul” și de a-i perminte să “testeze, încerce, tranzacționeze și interacționeze cu bunuri noi și de încredere din zona crypto, într-un mod nou și sigur”.

Cofondatorul Stellar Development Foundation, Jed McCaled a declarat că fundația crede că airdrop-urile sunt esențiale în construirea unei “economii digitale mai cuprinzătoare”.

“Împărțind token-uri lumen gratuit este o invitație către comunități să proiecteze serviciile de care au nevoie. Lucrând cu blockchain.com pentru a spori disponibilitatea și folosirea activă a token-urilor lumen pe rețea, finanțând cele aproape 30 de milioane de portofele digitale (prezente pe blockchain.com), vom crește utilitatea rețelei semnificativ.”

 

Sfat personal, nu trebuie să țineți cont de el: nu cumpărați o monedă / un token înainte de un airdrop.

Graficul XLM pe ultimele 12 luni:

 

XLM este pe locul 6 în clasamentul criptomonedelor ca Market Cap, atingând azi, 6 Noiembrie 2018, 4,929,483,235 $. Un token valorează 0.260408 $ – 0.00004034 BTC.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.