EUR/USD – Analiză tehnică 9 Noiembrie 2018

EUR / USD nu a reușit să mențină ruperea trendului descendent pe 6 săptămâni . Aceasta este o acțiune negativă asupra prețurilor și este probabil să vedem o retestare a liniei de scădere recente de la 1.1301 / 00 și a liniei pivot la 1.1261.

 

În această etapă, perspectiva unei mișcări susținute sub acest sprijin major nu este ridicată (rețineți că EUR a încercat să scadă clar sub 1,1300 la jumătatea lunii august și la sfârșitul lunii octombrie, dar nu a reușit în ambele ocazii). Totusi , adoptăm o poziție ușor “negativă” acum și așteptăm euro la marginea inferioară de aici. Numai o mișcare înapoi deasupra rezistenței cheie 1.1450 .

Răsplata rapidă și ascuțită de la vârful de miercuri (07 noiembrie) de 1.1500 sugerează că există posibilitatea ca EUR va retesta sprijinul major de 1,1300 în următoarele zile.

Dacă putem ajunge sub nivelul de 1,13, cred că probabil piața se desface până la zona 1.12, probabil urmată de nivelul de 1.10. Amintiți-vă că situația italiană nu a mers nicăieri și că acest raliu arată deja semne de slăbiciune în ultimele zile. Cu asta, așteptam oportunitati .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.