Volumul zilnic al pieței Crypto – 15.8 Miliarde $

În ultimele 3 zile, volumul zilnic de tranzacționare al criptomonedelor a crescut de la 10, la 13, la 15.8 miliarde $.

 

Bitcoin, în special, a înregistrat o creștere a volumului zilnic de tranzacționare de la 3.1, la 4.3, la 5 miliarde $, ceea ce înseamnă peste 60%.

Conduse de evoluția pozitivă a criptomonedei principale, valoarea celorlalte criptomonede importante, cum ar fi Stellar (XLM), Cardano (ADA) și Tron (TRX), a crescut cu 3-5 procente.

Ripple (XRP) a înregistrat o creștere spectaculoasă de 12 procente, dublându-și volumul tranzacțiilor de la 400 la 800 milioane $.

Conform experților, Bitcoin trece printr-o perioadă foarte bună, susținut de creșterea volumului zilnic de tranzacționare, însă pentru a confirma această direcție, va trebui să învingă nivelul de rezistență aflat la 6500$, cu potențialul de a testa un nivel de 6800$. Acest nivel nu a mai fost atins din data de 9 August decât o singură dată.

Pe platformele de exchange crypto-to-fiat cu sediul în SUA, Coinbase, Kraken și Gemini, BTC încă este tranzacționat la 6390$, incapabil să spargă bariera de 6400$.

USDT (Tether), un ‘stablecoin’ susținut de dolari americani reali la o paritate de 1:1, a crescut la un volum de peste 2.7 miliarde $, sugerând că cei care își păstrau lichiditățiile în USDT au început să investească în criptomonede.

În mod interesant, majoritatea volumului care a inițiat creșterea generală a valorii criptomonedelor din ultimele zile provinde din platformele de exchange din Coreea de Sud.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.